041 956 530

Izdelava spletnih strani

Spletne strani so dandanes zelo pomemben faktor pri predstavitvi podjetja ali posameznika, saj internet uporablja vedno več ljudi. Tako je spletna stran s svojo obliko, vsebino in podobo postavljena na ogled več milijonov uporabnikom in potencialnim strankam. Poleg prijetnega izgleda mora spletna stran uporabniku nuditi tudi pregleden, enostaven in hiter dostop do vsebine in informacij, ki jih išče.
StudioEfekt vam zato nudi izdelavo oblikovno in tehnično dovršenih spletnih strani, ki bodo nedvomno služile svojemu namenu. Spletne strani izdelujemo postopno in smo vseskozi v stiku z naročnikom in upoštevamo vsako vašo željo ter po končanem delu skupaj z vami spletno stran razvijamo, urejamo, vzdržujemo, oglašujemo ter opravljamo vsa ostala opravila, ki spletni strani omogočajo nemoteno delovanje in ohranitev prvotnega namena.
Tudi če imate spletno stran že narejeno, vam jo posodobimo, vključimo katero funkcijo (kontaktni obrazec, ankete, forum, galerijo, ...), spremenimo izgled strani (barve, pisave, ...), dodamo flash animacijo, da stran zaživi ali karkoli drugega po vaši želji.

Nudimo vam svetovanje za učinkovito predstavitev vaše spletne strani na internetu in vam predlagamo rešitve, da bo spletna stran čim bolj ustrezala ciljnim skupinam.
S pomočjo sodobne tehnologije vam Izdelamo statične ali dinamične spletne strani in vam po potrebi vgradimo zmogljiv vmesnik, ki vam omogoča da vsebino vaše spletne strani urejate kar sami. V nasprotnem primeru vam nudimo dnevno, tedensko in mesečno ažuriranje vsebine vaše spletne strani.
Za vas v celoti obdelamo ali izdelamo slikovni, zvočni in video material ter ga prilagodimo, da bo kar najbolje ustrezal konceptu vaše strani. Izdelamo tudi Flash animacije, ki dajo vaši strani trendovski izgled in poživijo pogled na stran.
Če se odločite za izdelavo spletne strani pri nas, za vas opravimo registracijo domene in vam po ugodni ceni priskrbimo kakovostno gostovanje.
Za lažjo odločitev, smo vam sestavili štiri pakete spletnih strani, kateri se razlikujejo po funkcijah, ki jih spletna stran uporablja.

Osnovni paket
je tako namenjen manj zahtevnim osebam/podjetjem, ki interneta ne uporabljate za glavni vir oglaševanja in se hočete samo predstaviti širši javnosti.
Napredni paket je namenjen nekoliko bolj zahtevnim osebam/podjetjem, saj paket vsebuje nekatere funkcije, ki vam omogočajo oglaševanje preko interneta ter da ste v stiku s strankami.
Profesionalni paket pa je namenjan osebam/podjetjem, katerih osnovna dejavnost je povezana z internetom in je ta sestavni del obveščanja vaših strank o novih izdelkih in storitvah, ki jih nudite.
Katalog je poseben paket, ki vsebuje vse funkcije sodobne e-trgovine in je namenjen podjetjem, ki vodijo spletno trgovino.
Osnovni paket vključuje obdelavo in pripravo slik, vaš logotip, ki ga po željah priredimo, unikaten design spletne strani (pisave, barve, celostna podoba) in dinamične strani in podstrani, ki vsebujejo večnivojski menu in navigacijo. V spletno stran vključimo tudi obrazec za kontakt, knjigo gostov in vašo spletno stran vpišemo v vse iskalnike. V paket je možno vgraditi zmogljiv vmesnik, ki vam omogoča da vsebino vaše spletne strani urejate kar sami in jo prilagajate svojim potrebam. V nasprotnem primeru vam nudimo dnevno, tedensko ali mesečno ažuriranje vsebine vaše spletne strani.
Napredni paket vključuje obdelavo in pripravo slik, vaš logotip, ki ga po željah priredimo, unikaten design spletne strani (pisave, barve, celostna podoba) in dinamične strani in podstrani, ki vsebujejo večnivojski menu in navigacijo ter iskalnik po straneh vaše spletne strani, ki obiskovalcu omogoča da čim hitreje najde, kar išče. Vključimo tudi kontaktni obrazec (namenjen za povpraševanje po izdelkih, katerih rezultat prispe na vaš e-naslov). Knjiga gostov, ki jo vključimo v vašo stran, strankam in obiskovalcem omogoča, da izrazijo svoje mnenje o vaših izdelkih in storitvah. Zmogljiv sistem za vpisovanje novic vašim strankam omogoča, da so vedno na tekočem o dogajanju v podjetju, možnost postavljanja anket pa jim daje možnost, da glasujejo. Dostopna vam je tudi vsa statistika klikov, ki vam prikaže kolikokrat je katera od strani bila prikazana. Vse te funkcije imajo v ozadju zmogljiv vmesnik, ki vam omogoča da vsebino vaše spletne strani urejate kar sami in jo prilagajate svojim potrebam. Vašo spletno stran pravtako vpišemo v vse iskalnike.
Profesionalni paket vam ponuja vse, kar sodobna internetna stran danes lahko ponuja. Kot ostala paketa pravtako vključuje obdelavo in pripravo slik, vaš logotip, ki ga po željah priredimo, unikaten design spletne strani (pisave, barve, celostna podoba) in dinamične strani in podstrani, ki vsebujejo večnivojski menu in navigacijo ter iskalnik po straneh vaše spletne strani, ki obiskovalcu omogoča da čim hitreje najde, kar išče. Vključimo tudi kontaktni obrazec (namenjen za povpraševanje po izdelkih, katerih rezultat prispe na vaš e-naslov) ter obrazec za e-obvestila, ki obiskovalcem omogoča, da se prijavijo na vašo mailing listo in jih tako lahko dnevno, tedensko ali mesečno obveščate o novostih na njihov e-naslov s pomočjo funkcije masovna pošta. Izdelamo vam tudi kakršen koli drug kontaktni obrazec z opcijami po vaši izbiri in željah. Knjiga gostov, ki jo vključimo v vašo stran, strankam in obiskovalcem omogoča, da izrazijo svoje mnenje o vaših izdelkih in storitvah. Za podporo strankam in stik z njimi, vam je na voljo tudi forum, ki omogoča neposredno komunikacijo s strankami. Zmogljiv sistem za vpisovanje novic vašim strankam omogoča, da so vedno na tekočem o dogajanju v podjetju, možnost postavljanja anket pa jim daje možnost, da glasujejo. Dostopna vam je tudi vsa statistika klikov, ki vam prikaže kolikokrat je katera od strani bila prikazana. Spletna stran omogoča obiskovalcem, da se registrirajo in tako pridobijo pravico do funkcij (objavljanje novic, pisanje v forum, ...), ki jim omogočajo pristen stik z vami. Vse te funkcije imajo v ozadju zmogljiv vmesnik, ki vam omogoča da vsebino vaše spletne strani urejate kar sami in jo prilagajate svojim potrebam. Vašo spletno stran pravtako vpišemo v vse iskalnike.

Zmogljiv vmesnik, ki poganja spletno stran v Naprednem in Profesionalnem paketu, vam omogoča, da celotno podobo (vsebino, pisave, barve, slike, ...) vseh strani spremenite kadarkoli in kjerkoli, pogoj je le da imate dostop do interneta. Ne potrebujete nobenega znanja zahtevnih računalniških programov, le osnove Worda.

Katalog vključuje obdelavo in pripravo slik, vaš logotip, ki ga po željah priredimo, unikaten design spletne strani (pisave, barve, celostna podoba) in dinamične strani in podstrani, ki vsebujejo večnivojski menu in navigacijo ter iskalnik po straneh vaše spletne strani, ki obiskovalcu omogoča da čim hitreje najde, kar išče. Vključimo tudi kontaktni obrazec (namenjen za povpraševanje po izdelkih, katerih rezultat prispe na vaš e-naslov) ter obrazec za e-obvestila, ki obiskovalcem omogoča, da se prijavijo na vašo mailing listo in jih tako lahko dnevno, tedensko ali mesečno obveščate o novostih na njihov e-naslov s pomočjo funkcije masovna pošta. Katalog omogoča obiskovalcem, da se registrirajo in tako pridobijo košarico s katero lahko nakupujejo. V katalogu so funkcije, ki omogočajo obiskovalcem on-line nakupe iz naslanjača, deljenje mnenj z ostalimi uporabniki, seznam najbolje prodajanih izdelkov, možnost prikaza cen v večih valutah, izbira jezika, ...
Vse te funkcije imajo v ozadju zmogljiv vmesnik, ki vam omogoča da vsebino vaše spletne strani urejate kar sami in jo prilagajate svojim potrebam. Vašo spletno stran pravtako vpišemo v vse iskalnike.
Zmogljiv vmesnik, ki poganja Katalog, vam omogoča, da celotno podobo (vsebino, pisave, barve, slike, ...) vseh strani spremenite kadarkoli in kjerkoli, pogoj je le da imate dostop do interneta. Ne potrebujete nobenega znanja zahtevnih računalniških programov, le osnove Worda.
Če noben od treh paketov v celoti ne ustreza vašim željam, je možno kombiniranje med posameznimi paketi in prilagajanje vašim željam. Po želji vam izdelamo tudi e-trgovino. V tem primeru nam pišite in skupaj bomo našli ugodno rešitev.
 

Osnovni Paket

Napredni Paket

Profesionalni Paket

Spletni katalog

cena

od 600,00 € dalje

od 750,00 € dalje

od 850,00 € dalje

od 850,00 € dalje

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).